Metaal recycling nabij Almere

Hebt u verschillende ferrometalen (oud ijzer) en non-ferrometalen (oud metaal) om in te leveren? Neem dan contact op met Kapteijn Metaalrecycling BV. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, nabij Almere. Wij verwerken uw oude metalen op een efficiënte en verantwoorde wijze!

 

Metaal recycling nabij Almere


De keuze tussen recyclen en verspillen is snel gemaakt. Kapteijn Metaalrecycling koopt al uw ferro- en non-ferrometalen op om te recyclen. Wij werken voornamelijk voor bedrijven, maar natuurlijk bent u als particulier met oud ijzer ook van harte welkom. Grote partijen ijzer (vanaf 200 kg) komen wij bij u ophalen. Ons bedrijf is goed bereikbaar via de weg en via het water, waardoor grote ladingen ook per schip aangeleverd kunnen worden.

 

U kunt bij ons onder andere de volgende metalen inleveren: staalkabels, ijzerschroot, balkijzer, koper, lood, brons, zink, tin en messing. Daarnaast verwerken wij ook elektromotoren, aluminium, raffineer en roestvrij staal.  

 

Contact met Kapteijn Metaalrecycling BV


Door metaal recycling kunt u een steentje bijdragen aan een beter milieu en ook nog wat verdienen! Wilt u een afspraak maken om uw oud ijzer in te leveren, wilt u een container laten plaatsen of kunnen wij u op een andere manier helpen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier!