Oud ijzer recyclen in Haarlem

Oud ijzer? Gooi het niet weg, maar recycle het! Ferro-metaal is waardevol en is oneindig vaak te recyclen. Door het op te laten halen door Kapteijn Metaalrecycling BV doe je het milieu een groot plezier. Ook jijzelf profiteert van recycling: wij geven namelijk een eerlijke vergoeding voor jouw materiaal. Wil jij oud ijzer of andere metalen recyclen in Haarlem? Wij werken graag met je samen.

Metaal recycling – hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst wordt het metaal gesorteerd op metaalsoort – staal bij staal, lood bij lood, enzovoort. Vervolgens wordt er gekeken welke voorwerpen hergebruikt kunnen worden. Sommige voorwerpen zijn nog in zo’n goede staat dat we ze direct doorverkopen. In de meeste gevallen is dit niet mogelijk. Het schroot wordt dan omgesmolten in hoogovens, waarna er weer nieuwe voorwerpen van gemaakt worden. Niets van het materiaal gaat verloren, waardoor 100% recycling mogelijk is.

Welke metalen recyclen we?

Wij recyclen zowel ferro metaal– ijzer en legeringen met ijzer, zoals staal – als non non-ferro metaal. Dit omvat onder andere aluminium, zink, koper, messing en brons. Heb je oude kabels of een oude elektromotor waar je van af moet? Ook daar zijn wij hartstikke blij mee.

Oud ijzer inkoop service

Heb je oud ijzer liggen? Breng je schroot naar ons toe of neem contact op en dan komen wij het ophalen. Wil je het materiaal op eigen locatie verzamelen? Wij hebben een containerservice voor Haarlem. We leveren een container af en komen deze weer ophalen wanneer het vol is.

Vergoeding voor schroot

Wat je verdient aan onze oud ijzer inkoop is afhankelijk van de hoeveelheid, de kwaliteit en de dagprijs. Wij garanderen je te allen tijde een eerlijke prijs. Wil jij wat verdienen en een goede daad verrichten voor de natuur? Lever dan je ijzer in bij Kapteijn Metaalrecycling BV.