Oud metaal laten ophalen in Haarlem en omstreken

Heeft u als particulier of ondernemer een voorraad oud metaal in Haarlem waar u vanaf wilt? Gooi uw oude metalen dan niet weg in de kliko, maar kies voor het laten recyclen van uw oude metalen. U kunt uw oud metaal laten ophalen in Haarlem door Kapteijn Metaalrecycling BV. Ons bedrijf voor het recyclen van metaal in Haarlem bestaat al ruim 65 jaar en daarom hebben wij op het gebied van recycling veel ervaring. Bij ons bent u voor het inleveren van al uw ferro- en non ferro-materialen dus op het juiste adres.

 

Kapteijn Metaalrecycling BV staat te boek als milieuvriendelijk bedrijf. Door uw metaal te laten ophalen in Haarlem of het bij ons af te leveren, draagt u bij aan een beter milieu en klimaat. Samen staan we sterk en kunnen we iets goeds doen voor de wereld. Daarnaast krijgt u voor uw metaal laten ophalen en recyclen een nette vergoeding. U slaat dus twee vliegen in één klap: zowel het milieu als uw portemonnee profiteren van het recyclen van uw metalen. Goed om te weten is dat Kapteijn Metaalrecycling BV niet uitgaat van minimum- of maximumhoeveelheden metaal. Zowel voor klein metaalafval als voor het kwijtraken van grote hoeveelheden metaal in Haarlem bent u bij ons op de juiste plek! Dus heeft u materialen van koper, rvs, lood, brons, messing, tin of zink over waar u toch niets mee doet? Breng ze dan bij ons langs of laat ze ophalen. Ook oude koperdraden, elektromotoren en nieuw en oud aluminium kunt u via ons laten recyclen. Let erop dat u uw oude metalen ook per schip bij ons kunt (laten) aanleveren. Ons metaalverwerkingsbedrijf ligt namelijk aan het water.

 

Mocht u vragen hebben of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze betrokken en ervaren medewerkers helpen u graag verder!