Oud metaal inleveren in Zaandam

Kapteijn Metaalrecycling verwerkt metaalhoudend afval

Wilt u uw oud ijzer in de buurt van Zaandam inleveren? Breng het dan bij één van de twee locaties van Kapteijn Metaalrecycling. Zowel in Amsterdam-West als in Amsterdam-Oost wordt oud metaal op een verantwoorde wijze ingezameld en verwerkt. Of het nu gaat om materialen als ijzerschroot, staalkabels, knipafval, koper, brons of zink, wij nemen het in en geven u er bovendien een nette prijs voor! Wist u dat wij ook in staat zijn om bijvoorbeeld elektromotoren, raffineer en aluminium voor u te verwerken?

 

Recycling van oud ijzer nabij Zaandam

Hoewel wij vooral voor bedrijven werkzaam zijn, bent u als particulier ook van harte welkom om uw ferro- en non-ferrometalen te brengen. Het is mogelijk om het oud metaal met de auto, vrachtwagen of schip bij ons af te leveren. Wij bieden ook een handige containerservice om het metaalafval op uw locatie in te zamelen. Wij brengen de lege containers en halen ze weer op als ze vol zijn. Bij Kapteijn Metaalrecycling in Amsterdam maken we het u graag gemakkelijk!

 

Verwerking van metaalhoudende afvalstromen

Vanuit de regio Waterland zijn onze locaties in Amsterdam gemakkelijk te bereiken als u van uw oud metaal af wilt. Bent u niet in de gelegenheid om uw metaalafval bij ons te brengen? Geen enkel probleem! Vanaf 200 kg komen we graag langs om het oud ijzer in Zaandam bij u op te halen. We doen dit met onze eigen vrachtwagens, waarvan er één is uitgerust met een kraan voor de zwaardere ladingen. Bij Kapteijn verwerken en smelten we al meer dan 65 jaar metalen, zodat ze weer als grondstof voor nieuwe producten gebruikt kunnen worden. Wilt u meer weten over onze service, neem dan vrijblijvend contact met ons op.