Metaalrecycling in Noord-Holland - 65 jaar trouwe dienst

Metaalrecycling in Noord-Holland

IJzer en metaal zijn optimaal her te gebruiken. Ze kunnen keer op keer worden omgesmolten tot nieuwe metaalproducten. En dat maakt ijzer en metaal zo waardevol. Gooi ijzer- en metaalafval dus niet zomaar weg, maar lever het in bij Kapteijn Metaalrecycling in Amsterdam, waar u een prima prijs krijgt voor uw oud ijzer. Zo levert u bovendien een duurzame bijdrage aan de vermindering van alle afvalstromen.

 

Brengen, ijzer ophalen of containerservice

Om via ons metaal en ijzer te recyclen, kunt u oude metalen doordeweeks en zaterdagochtend bij een van onze twee locaties in Amsterdam-West en -Oost inleveren. Bij meer dan 200 kilogram ferro- of non-ferrometaalafval bieden we ook een ophaalservice aan. Of u laat ons een container op de werklocatie zetten, wat ideaal is bij sloop en renovaties. Dit is mogelijk in onder andere Zaanstad, Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp.

 

Wat is geschikt voor metaalrecycling?

Veel aannemers, garages en loodgieters in zuidelijk Noord-Holland weten ons al zo'n 65 jaar te vinden, maar ook particulieren zijn voor de inbreng van oud ijzer bij ons metaalrecyclingbedrijf welkom. Onder andere nemen wij in: messing, lood, zink, brons, rood koper, tin en ook oude kabels, elektromotoren, oud- en nieuw aluminium en roestvrij staal. De dagvergoeding wordt dan berekend op basis van de hoeveelheid, kwaliteit en mate van vervuiling.

 

Industrieel ijzer recyclen

Professionele bouw- en sloopbedrijven kunnen hun oud ijzer op onze locaties aanleveren per auto, truck en ook per schip. Naast bovenstaande metaalsoorten nemen wij ook industrieel ijzer in, zoals staalkabels, knip, balkijzer, gruis, geknipt kort metaal, brandijzer, ketting en ijzerschroot. Groot ijzer ophalen doen we met onze vrachtauto's, waarbij we ook een laadkraan tot onze beschikking hebben.